Annonse


SPILLTEST: Fur Fighters

De små kosedyr-babyene har blitt kidnappet, og det er opp til deg å få de tilbake. Du må føre pingvinen Rico, den røde pandabjørnen Chang, dragen Squeak, Kenguruen Bungalow, Katten Juliette, og hunden Rufus gjennom diverse farefulle og fantasifulle verdener på jakt etter de fortapte barna. I løpet av spillet finner du en rekke forskjellige våpen, som du får utallige muligheter til å fyre av i retning hundrevis av slemme og tungt bevæpnede kosebamser.

Du spiller riktignok bare en av figurene av gangen, men spredt utover brettene får du muligheten til å skifte etter behov. Pingvinen er for eksempel vesentlig for å svømme under vann, katten er flink til å klatre med mobilen, og kenguruen er naturlig spretten.

Vellykket plattformspill

Dette er opprinnelig et Dreamcast-spill, men har blitt overraskende godt konvertert til PC. Det eneste store aberet er at det kreves et bestialsk grafikkort og mye prosesseringskraft for at du skal oppnå noenlunde brukbar ytelse på spillet.

Brettene er store (noen ganger litt overveldende), og fantasifulle. Selv om det hele stort sett bare går ut på å løpe rundt, samle våpen, og skyte slemminger, så er det lagt inn enkelte mini-spill og oppgaver som må løses, som gjør det hele litt mer interessant.

Annonse


Både lydeffekter og musikk er fullgode, men istedet for å ha spilt inn stemmer når dyrene snakker, har man istedet brukt diverse grynte- og snøftelyder som liksom skal være kosedyrspråk (med teksting under) – dette er en kanskje en god ide i utgangspunktet, men er helt forferdelig å høre på.

Ved første øyekast ser Fur Fighters ut til å være et spill for småunger, og er nok heller ikke tvil om at barn vil være den største målgruppen for dette fargerike spillet. Men det betyr ikke at de litt eldre av oss ikke vil kunne finne mye å glede seg over her, for Fur Fighters er først og fremst et overraskende velgjort og skikkelig actionspill.

Pingvinen Rico er på krigsstien…

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse