Annonse


Sex-prat stengte SMS-tjeneste

Nordmenn har tydeligvis langt skitnere tanker og språk om hva de ønsker å gjøre med hverandre enn ledelsen i MetropolTV hadde drømt om i sine villeste fantasier. Den 29.desember i fjor startet fjernsynskanalen en SMS-chat som skulle holde seerne til skjermen også utenom sendetid. Tjenesten utartet raskt til å bli det reneste eldorado for sex-tilbud, trusler, grove fornærmelser og rasistiske utsagn – trass i et sensurfilter som skulle borge for både sikkerhet og språkbruk.

Brukernes språkbruk i den uanstendige sjangeren overgikk simpelthens Metropols, skriver avis1. Deriblant meldinger som »Sieg Heil!» og »Mora di er en mann».

– Det ble langt flere meldinger enn vi trodde. Heller ikke språkbruken hadde vi forutsett. Kombinasjonen av dette har bidratt til at flere av de verste meldingene ikke er blitt stoppet, sier informasjonssjef Pål Gladsø til avisen.

Annonse


Før helgen forsøkte informasjonssjefen selv å redigere siden, men uten særlig hell. SMS-tjenesten er nå stoppet inntil Metropol finner en løsning på hvordan de skal få en bukt med tv-tittende nordmenns skitne ordforråd.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse