Annonse


Bytte batterier på Psion Revo?

Psion Revos batteri skal ved normal bruk kunne holde noen år, men er du passelig slurvete kan du risikere at batteriene ikke lenger vil ta lading. Da har du tre alternativer: Send maskinen til service i 1000-kronersklassen, pælm hele greia og kjøp noe annet, eller gi deg selv et lynkurs i Revo-doktorering.

Nettstedet www.portal-pda.com viser deg trinn for trinn hvordan du skal plukke maskinen fra hverandre. I følge artikkelen skal det dreie seg om en relativt enkel jobb, så lenge du ikke bryter for hardt for å få delene fra hverandre.

Rent teknisk dreier det seg om å løsne det selvklebende tastaturet, trekke i noen splinter, løsne noen skruer og vippe på de rette punktene. I tillegg må du kunne lodde fast de to ledningene som forbinder batteriet med maskinen.

Det eneste aberet er merkelappen på maskinens deksel. Dette må fjernes for å gi tilgang til to låsesplinter, og siden dekselet er i bløtt metall er det tilnærmet håpløst å få dette til uten at merket blir deformert.

Annonse


Portal-PDA gir illustrerte instruksjoner på hvordan du skifter batteriet i Psion Revo

Artikkelforfatteren hevder han har ordnet seg slik at han kan bruke ordinære batterier i maskinen, og at han har satt inn et ekstra backup-batteri som gjør det mulig å bytte batterier uten å miste informasjon. Hvordan han har fått dette til er imidlertid ikke beskrevet.

Et annet alternativ er å tape sammen en batteripakke som kobles til maskinens eksterne ladekontakt. På den måten kan du gi maskinen ekstra strøm dersom det skulle oppstå et akutt behov.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse