SMS-vign

Annonse


SMS skapte julekrise

SMS-vignI fjor fikk mobiloperatørene alvorlige problemer på grunn av mange samtaler – i år var det tekstmeldinger som var synderen.

British Telecom Cellnet rapporterte 1. juledag om en tilnærmet blokade av nettverket, ikke minst på grunn av de anslagsvis 5 millioner britene som fikk mobiltelefon i julegave.

Flere av de største mobiloperatørene i Storbritannia hadde utkalt store ekstrastyrker for å møte forberedt til det store samtalerushet, men ingen hadde forventet den enorme SMS-trafikken, skriver avisen The Independent.

Det er først det siste året bruken av tekstmeldinger for alvor har begynt å ta av blant britene. I hele fjor ble det sendt 600.000 tekstmeldinger i dronningdømmet – mot 500 millioner første halvår i år.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse