Foto: Jørgen Berner Ross

Annonse


Sense kjøper alt fra Nextra

Foto: Jørgen Berner Ross– Sense har inngått en omfattende avtale med Nextra Norge om totalleveranse av Internettjenester, heter det i en melding fra selskapet. I meldingen sies det at kontrakten om leveranse av såkalte virtuelle ISP-tjenester er den mest omfattende av denne typen i Norge.

Sense vil nå tilby internettaksess til sine SenseWave kunder i løpet av våren.

Det betyr også at partene lover et «betydelig samarbeid om å legge verdiøkende tjenester på Senses internettilbud i markedet.»

Nye produkter

– Sense har på kort tid blitt en av Norges ledende aktører på gratis internettaksess og har nå over 160.000 Internett kunder. Avtalen åpner tilgang til de verdiøkende tjenester som allerede tilbys i Nextras nett. Samarbeidet vil gi en mer rasjonell utvikling av nye spennende produkter i året som kommer, sier adm.dir Nadir Nalbant i Sense Communications.

IP-kommunikasjon

– Vi høster nå fruktene av vårt arbeid med å bygge opp det største og raskeste IP-nettet i Norge, og av vår kompetanse som en totalleverandør av IP-baserte kommunikasjonsløsninger til bedriftsmarkedet, sier direktør for Nextra Norge, Sveinung Hole.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse