Annonse


Palm-telefon i flere farger

Samsung er den mest kjente av telefonprodusentene som har inngått en lisensavtale med Palm, men mye tyder på at Kyocera vil være tidligere ute med sin SmartPhone, som ser ut som en en Palm med tallbord i et nedfellbart lokk som dekker halve billedskjermen.

Nokia med Palms grensesnitt

På Palms utviklerkonferanse som ble holdt i Kalifornia i midten av desember, ga Palms administrerende direktør løfter om nye kommunikasjonsløsninger, men det handler i første rekke om koblinger til eksterne telefoner eller modem.

5.0 gir bedre oppløsning

Først i andre fase venter man at telefoner bygges inn i Palm. Det krever versjon 4.0 av Palm OS, og det er også det systemet som telefonutviklerne begynner med. OS 4.0 håndterer dessuten 16-biters farge i stedet for åtte biter, sikkerhetsfunksjoner, bluetooth og USB.

Men først med OS 5.0 blir det høyere oppløsning på skjermen. Palm er ikke først ute med alt, og først nå begynner selskapet å snakke om og integrere MP3-spiller.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse