BioChip stopper strålingen

Selskapet EMX hevder at deres knøttlille mikrochip EMF BioChip, kan beskytte brukernes kroppsceller fra de elektromagnetiske feltene, som utstråles når håndsfreeløsninger blir satt inn i batteripakkene på mobiltelefoner.

Den britiske forbrukerorganisasjonen Which?, kom tidligere i år med en undersøkelse som viste at bruk av bærbar handsfree , mer enn tredoblet strålingen som hjernen blir utsatt for.

Kun for Nokia

EMF BioChip gir fra seg en vilkårlig elektrisk impuls eller »lyd», som overgår de elektriske signalene som stråles ut av telefoner, og derfor reduserer de potensielle farene ved mobilbruk.

Annonse

Den første lasten av batterier som inneholder chipen i Europa vil være tilgjengelig fra i første kvartal neste år.

Foreløpig er chipen kun tilpasset Nokia 5100, 6100 og 7100- modellene, i følge selskapets hjemmeside vil den neste år også komme for en lang rekke Motorola- og Ericsson-modeller.

Det har kommet en rekke produkter på markedet, som alle hevder å redusere den potensielle faren ved mobilstråling. Ennå har man til gode både å bevise at denne strålingen faktisk er skadelig for folk flest, og heller ikke produktene som skal beskytte har klart å bevise at de reduserer strålingen i nevneverdig grad.

Mobilprodusenter benekter fare

Mobilprodusentene har blant dem som hardnakket benekter at strålingen fra mobiltelefoner ikke utgjør noen risiko for helsa, men EMX påstår det motsatte.

De hevder at å sitte med rapporter fra forskere innen mobiltelefon, som viser mulige biologiske skader som minnetap, svekkelse av immunforsvar, genetiske feil og endringer i hjernefunksjonene.

Bli skremt

hjemmesiden til EMX kan man også få svar på en rekke spørsmål om stråling fra mobiltelefoner, og man får oppgitt en rekke skremmende informasjon og hvordan blant annet dyreforsøk påviser store hjerneskader.

Vil du bli ekstra skremt, anbefaler jeg en titt på videosnutten, der en rekke alvorlige professorer (alle tilknyttet selskapet), forteller om skadene og du får også se en rekke mus som ikke har det så godt.

Selv om produktet ikke er i salg utenfor USA og Canada, kan man allerede nå bestille mikrochipen. Prisen er i underkant av 1000 kroner (99 dollar).

Annonse
Annonse