Deskill

Annonse


Nettauksjoner dyrere enn butikk

DeskillDen svenske nettsiden Shoppingagenter.com har sammenliknet auksjonsnettsteder med vanlige butikker.

Resultatene viser at auksjonsvarer kan være langt dyrere enn i en tradisjonell butikk. I enkelte tilfeller er prisen det doble av hva den koster over disk.

En elektrisk skrutrekker ble omsatt for for 404 svenske kroner på auksjonsnettstedet Bidlet. Det samme produktet koster bare 199 kroner i den svenske varehuskjeden K-rauta. Bidlet anslo butikkprisen til 495 kroner ovenfor nettkundene sine.

En liknende sammenlikning over priser på skrivbare CD-plater kom enda mer uheldig ut for Bidlet. Prisforskjellen mellom butikk og Bidlet var hele 55 prosent i den gamledagse butikkens favør, skriver Aftonbladet.se.

(Origo)

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse