Annonse


Årets tastatur-PDA: HP Jornada 720

Skal den også kunne brukes til teksbehandling og e-post? Da er Jornada 720 en innertier!

Den nye versjonen av klassikeren Jornada 680 er en helstøpt proffmaskin med et godt tastatur og mye bra programvare. Maskinen har 32 MB minne, og kan i tillegg benytte både CF (CompactFlash) og PCMCIA-kort. Dette gir store muligheter for økt funksjonalitet. Maskinen har også fått 206MHz prosessor (strongest there is).

Skjerm

Skjermen på 720 kan i følge HP vise mer enn 65.000 farger, og med en oppløsning på 640×240 er det faktisk mulig å bruke Jornada til mer enn en elektronsk huskelapp. Den store skjermbredden gir også økt brukervennlighet ved surfing på Internett.

Det nye operativsystemet har gode applikasjoner for både tekstbehandling og regneark, og spiller MP3 og WMA-filer.

Annonse
Et positivt møte

Når maskinen legger en så spennende nyskapning som Nokia 9210 bak seg på listen er det fordi brukeropplevelsen med Jornada 720 er bedre. Dette gjelder både tastatur og minne, i tillegg til at Jornada har trykkfølsom skjerm.

Alt i alt er det rett og slett lettere og mer behagelig å jobbe med en Jornada. Maskinen har også ÆØÅ på tastaturet, noe du må bruke tilleggstaster for å få på Psion Revo Plus.

Mobile oppkoblingsmuligheter

Jornada kan også brukes med GPRS når den tid kommer, fordi den ikke har innbygget telefon, men støtter seg til trådløse modem via IrDA eller kabel. Nokia 9210 er låst til den innbygde telefonen (som riktig nok er en HSCSD-telefon).

Jornada har i tillegg modem for analog telelinje og kan kobles til Internett med 56 kbps.

I negativ retning tar vi med at dette er den største PDA-en i klassen, og at du må ut med en god slump penger før du kan putte den i handleposen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse