Annonse


Norske e-bøker fortsatt billige

Ingen av forlagene vil si noe om hvor mange e-bøker (elektroniske bøker for lesing på PC eller lommedata) som er solgt til nå. Utvalget av bøker er begrenset, og salget »svarer til forventningene». Etter det ITavisen.no har grunn til å tro, betyr dette at e-bøker på ingen måte har vært noen suksess, men at forlagene fortsatt har tro på at dette vil endre seg.

Bøkene som i dag kan kjøpes over Internett er stort sett titler hentet fra forlagenes bestselgerlister. Det betyr at de ikke nødvendig vis er helt ferske, og enkelte av dem vil du også finne i billigutgaver (paperback) i bokhandelen.

Ved Cappelen forlag får vi opplyst at prisene nok vil bli høyere når tilbudet utvides med ferske titler. Foreløpig er det ikke tatt noen endelig beslutning på hva som videre skal skje, men trolig vil e-bøkene havne på om lag samme pris som papirutgavene.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse