Annonse


Cassiopeia med GSM fra Siemens

Siemens og Casio samarbeider nå for å få ut sine første PDAer med innbygget GSM-telefon.

Til nå har utviklingen vært konsentrert om å lage telefoner med ulike kortløsninger som har virket sammen med PDAen. Disse løsningene har vært knyttet til maskinen via CF-porten, og følgelig har du ikke kunnet bruke telefonen sammen med utstyr som ekstra minnekort, GPS eller kamera.

Bildetelefoni

Når telefonen blir en integrert del av PDAen blir det også mulig å laste ned filer og lagre dem på CF-kortet. Blir telefonen rask nok skal du med kameraet på plass også kunne bruke den som billedtelefon. Praktisk nytte får dette først når maskinene utstyres med UMTS.

E-707 er utstyrt med to porter for minnekort – en for CF og en for MMC. Ellers har den samme prosessor (150 MHz RISC) og skjerm som EM-500 og E-125.

Annonse
Headset

Selv om maskinen er et helt nytt produkt har Casio valgt å beholde de aller fleste løsningene fra tidligere. Funksjonstastenes plassering er som før, og det samme er mikrofon og høyttaler.

Med en annen plassering av høytaleren hadde det vært mulig å snakke i Cassiopeiaen som i en vanlig mobiltelefon. Nå er du avhengig av å bruke telefonen høyttalende, eller å gå veien om et headset.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse