Annonse


Nominasjon – Årets WAP-tjeneste

De nominerte er:

wap.StockNet.no
StockNets WAP-tjenesten har høstet lovord, og har blant annet blitt kåret til »Årets beste kommersielle løsning» under utdelingen av Gullwappen 2000.
Ikke bare er nytteverdien stor for både småsparere og andre spekulanter. Men tjenesten er også rask, enkel og teknisk avansert – samtidig som den utnytter WAP-mediets begrensede muligheter for grafikk.

wap.Caplex.net
WAP-utgaven av Cappelens minileksikon, Caplex, er et raskt og effektivt oppslagsverk på mobilt Internett. Tjenesten er vel så nyttig i jobb som i privatliv, der du har muligheten til å få avgjort nærmest en hver diskusjon ved å slå opp i Cappelens minileksikon på WAP.

wap.Hvor.no
Lokasjonsbaserte WAP-tjenester er spådd en lys framtid. Hvor.no viser vei – bokstavelig talt. Hvor.no dekker de seks største norske byene. Du kan søke både på firma og adresse. Dessuten gir tjenesten tilgang til nærmeste minibank, taxiholdeplass, kaffebar (!), vinmonopol, bensinstasjon, postkontor og apotek.Hvor.no er både en nyttig og brukervennlig tjeneste som er velegnet for WAP-telefoner.

ITavisen.no offentliggjør “Årets WAP-tjeneste” fredag 15. desember.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse