Annonse


Nominasjon – Årets tastatur-PDA

De nominerte er:

HP Jornada 720
Dette er oppfølgeren til Jornada 680. Den har komplett tastatur med nordiske taster, og kommer med en forbedret prosessor på 206 MHz. Operativsystemet er helt nytt (Microsoft Windows for handheld 2000. Maskinen kan nå også spille MP3-filer. Den har plass for PCMCIA og Compact Flash. I tillegg har den 9 timer driftstid og innbygget 56 kbps modem.
Nytt på 720 er også mulighet for synkronisering via USB.

Psion Revo +
Denne maskinen er en direkte etterfølger av Psion Revo, og på mange måter dreier det seg om samme maskin. Nyheten er større internt minne (16MB) og nettleser fra Opera. Dessuten har Revo+ en egen nettleser for WAP.
Psion Revo har Epoc-operativsystem og gråtoneskjerm. Den er liten og slank, og passer godt på innerlommen. Alle PIM-funksjonene kan synkroniseres med de vanligste planleggingsverktøyene for PC eller Mac.

Nokia 9210
Denne ble lansert tidligere i vinter er unektelig et svært spennende produkt. Utseendet på 9210 skiller seg lite fra forgjengeren, men ytelsene kan ikke sammenlignes. Nokia 9210 har Epoc-plattform og kan kjøre tusenvis av programmer skrevet for dette formatet. Dessuten har den fargeskjerm.
Når Nokia 9210 samtidig er en mobiltelefon med HSCSD (høyhastighetsdata) sier det seg selv at dette er et produkt det er vanskelig å komme utenom i en slik kåring.

ITavisen.no offentliggjør »Årets PDA med tastatur» fredag 15. desember.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse