Annonse


8250 – ny lekkerbisken fra Nokia

Samtidig har de gitt fasaden på 8250 en solid ansiktsløfting. Nokia 8250 har fått blått display, overflate i børstet stål og en helt ny navigasjonsknapp. Fargene på tastene er i sølv, med unntak av den midterste raden som er sort.

Telefonen er ellers ikke ulik 8210 i ytelser. Den har fått ny SMS-chat (som på 3310) og er ellers utstyrt med vibrasjonsvarsling. Du kan velge mellom 4 ulike profiler, eller laste ned ytterligere to. Ellers får du også til denne telefonen utskiftbare deksler.

Nokia 8210

De utvendige målene er 102,5x45x19mm, noe Nokia hevder gir et volum på 69 ccm. (på min kalkulator blir det 87,5 ccm. Selv om telefonen ikke er helt firkantet synes differansen å være usannsynlig stor). Telefonen er uansett en ørliten tanke større enn 8210.

Foreløpig finnes telefonen bare på det asiatiske markedet, men jeg vil bli forundret om vi ikke snart også får se en europeisk variant.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse