Julenett

Annonse


Lag ønskelisten på nettet

Julenett

Det er ikke lenger nødvendig å ha vært snill for å få gaver til jul. Det eneste du trenger er en datamaskin og tilgang til et sprengfullt kredittkort. Dersom disse forutsetningene er tilstede, kan du klikke deg inn på Wish.com, Wishclick.com, Wishlist.com eller lignende, og ønske i vei.

På Wish.com må du først velge kategori for begivenheten, enten det er jul, dåp, sjefens dag, hanukkah, Kawaaaza, Bar Mitzvah eller fødselsdag. Deretter blir du konfrontert med en lang liste aktuelle gaver, som du enten kan føye til ønskelisten eller kjøpe direkte.

Aktuelle julegaver er i følge listen på Wish.com Samsung DVD, Sega Dreamcast Console, 3Com Palm V Organizer, Tekno the Robot Puppy og Creative Labs NOMAD Jukebox MP3 Recorder.

Wishlist.com går ett steg lenger og tilbyr tre muligheter på sine sider: »Give great gifts», »Get what you want» og »Partner with us»(!).

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse