Annonse


Nye PDA-er fra Palmax

Tidligere i år kunne Palmax stolt vise frem sin PD-500c, som blant annet ble levert med Compact Flash digitalkamera som standardustyr. Nå er storebror PD-600c klar for lansering.

PD-600c

Palmax håper PD-600C vil bli den nye iPaq-killeren, med sine 65 536 farger, 18-bits lyd, og 206 MHz Intel Strongarm prosessor. Mest oppsiktsvekkende er det likevel at denne lommemaskinen har innebygd 56k modem, og kortplass for PCMCIA.

Dette betyr at man kan koble den til et stort antall perifere enheter, og tilføre PCMCIA-kort som gir funksjonalitet som Bluetooth, Wireless LAN, GPRS, og GSM.

Annonse
I tillegg har PD-600c infrarød port, seriellport, USB, 16/32 MB ram, og oppladbart Lithium-ion batteri.

PD-60m

Dette er lettvekter-varianten av PD-600c, og er ikke mer enn 13.5 mm tykk. Istedet for PCMCIA har PD-60m kortplass for MMC (Multi Media Card).

Skjermen viser kun 16 gråtoner, men kan til gjengjeld roteres slik at du kan se på skjermbildet både i landskaps- og portrettformat. Forøvrig har PD-60m samme Strongarm prosessor og minnekapasitet som PD-600c.

PD-7m

For de med litt lavere krav (og dårligere råd) finnes PD-7m, som i tillegg til å skulle være et rimeligere alternativ også tilbyr websurfing, MP3-spiller, spill, og 56k modem. Forskjellen er at prosessoren er av typen RISC 60 MHz, skjermen er kun i gråtoner, modem følger med som en clip-on modul.

Likevel har PD-7m ekspansjonsmuligheter med MMC, og kommer med 8MB ROM og oppladbart batteri.

For mer informasjon, besøk www.palmaxtech.com.

Dessverre vites det foreløpig ikke om noen norske importører som vil ta inn disse PDA-ene fra Palmax.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse