Jente-rock på Internett

Musikk på nettet (MP3)

Musikk på nettet (MP3)Prosjektet startet i januar i år. Og gjennom året har fotograf Marit Karlstad, fotoarkivar Lena Aarekol og folklorist Marit Anne Hauan fulgt jentebandet Pulp Vixen.

– Vi ønsker å fokusere på de unge kvinnene i rockemiljøet. Hvordan tenker og jobber de med musikken? Hva er dere meniger og ideer om musikk? Hvilken rolle har de, får de og tar de i musikkmiljøet, forteller initiativtakerne på nettet.

Flasher på Internett

Resultatet er presentert i både bilder (opp mot 200!) og tekst på Internett, på nettsiden til Tromsø Museum. Prosjektet har fått 12.000 kroner i støtte fra Kvinnforsk. Som entusiastene selv sier det: «Det var verken til å leve eller dø av». Jørg Hauan har laget webløsningen, som er basert på flash-teknologi.

Annonse

Mer om jenterockerne kan du lese på nettsiden «Vi e no vi».

Annonse
Annonse