Finn drømmereisen med TV2

TV2

TV2– Portalen er ingen vanlig bookingmotor av typen våre konkurrenter tilbyr i dag. I en verden med store mengder av informasjon om reisemål, kombinerer GOTOGATE dette opp mot den enkelte kundes preferanser og evner til å sette han eller hun i stand til å komme dit de vil, sier adm. direktør Erik Hovden i GOTOGATE AS.

Valgfrihet

Samarbeidet mellom TV2 Interaktiv som innholdsleverandør på internett og reisebyrået VIA kombinerer det beste fra to verdener – kunnskap om reisemål og systemer for levering av problemfrie reiser.

Ideen er å lage et torg der kundene selv kan velge reisemål og ta beslutninger om hvilke billetter de ønsker å kjøpe. Nøkkelordet er valgfrihet – GOTOGATE skal kun hjelpe kunden å identifisere og realisere de valgte alternativene.

Annonse

Selv har GOTOGATE ikke så rent små reiseplaner – reiseskredderen har ambisjoner om snarest mulig å etablere seg i Sverige, for deretter å ekspandere til det øvrige Nord-Europa.

– Vi ser at det er en kritisk suksessfaktor å være stor, med potensial for fremtidig vekst. Vinneren fremover blir den med best tilgjengelighet for kundene, uansett om de foretrekker Internett, mobiltelefon eller andre kanaler.

Annonse
Annonse