Napster + lovparagraf

Annonse


Ekstra spilletid for Napster?

Napster + lovparagrafRettssaken mot Napster har trukket ut. I mellomtiden har mediegiganten Bertelsmann vist så stor interesse for selskapet at de har kjøpt seg inn, og muligheten er åpen for at plateselskapene som gikk til anmeldelse av tjenesten, kan betales ut av striden.

Saken har nå vært gjennom en ankerunde. Det er to måneder siden en appellrett fikk høre muntlige opptak i saken. To måneder er bemerkelsesverdig lenge i slik sak, kommenterer den amerikanske nettavisen Inside.

Avisen har bedt om vurderinger fra kjente amerikanske rettadvokater. Flere av disse tror saken vil bli sendt i retur til den opprinnelige dommeren i saken.

I mellomtiden har antallet brukere av tjenesten blitt doblet – fra 20 til 40 millioner. I visse perioder er det pålogget opptil en million brukere samtidig..

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse