Annonse


Røntgen-briller gir deg supersyn

For skarve $1900 (17 630 kroner) får du et par briller fra nettstedet Advanced Intelligence, som skal være i stand til å se gjennom enkelte materialer. I markedsføringen av produktet brukes særlig forskjellige typer badetøy som eksempel, og det er tydelig at man ser for seg at disse klumpete brillene kommer til sine fulle rett på stranda.

Det har seg nemlig slik at enkelte typer materialer er letter å se gjennom med infrarød- og UV-prosessering i brillene (hvorvidt brillene faktisk benytter røntgen-teknologi, som Advanced Intelligence impliserer, er heller tvilsomt).

Brillene fungere best på silke, badetøy, og alle slags syntetiske materialer, hevder selskapet. Mye badetøy er nemlig behandlet for å slippe gjennom UV-stråling, slik at man også blir solbrun under klærne – dette skal også X-Reflect kunne se gjennom som om det var glass.

Ellers skal brillene visstnok kunne gjennomskue ett av tyve vanlige sommerplagg.

Annonse
Bildene som kommer frem på innsiden av brillene er sort-hvitt, og X-Reflect kan kobles direkt til et videkamera eller en videmaskin for opptak.

Med i X-Reflect-pakken følger det med et “testplagg” som du ikke kan se gjennom med det blotte øyet, men som blir som glass når du setter brillene på. Men helst anbefales det at du tar med de “undetectable and comfortable” beistene av noen briller ned på stranda eller ved bassengkanten for å teste selv.

De med røntgensyn-ambisjoner finner mer informasjon på www.advanced-intelligence.com/goggles.html.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse