Annonse


Nokia tilbakeviser Palm-rykter

Det de har lovet er derimot en mobiltelefon med Palm brukergrensesnitt. I praksis vil dette si at du får en telefon som ser ut, og oppfører seg, som en Palm PDA. Men plattformen skal være Symbians EPOC, den samme som nylig ble tatt i bruk på 9210.

Kjøre Palm-programmer

Forskjellen på telefonen med og uten Palm OS blir på ingen måte stor. For alle Palm-frelste får det være en trøst at telefonen kan kjøre applikasjoner som er skrevet for Palm. På toppen av dette kan den også benytte en rekke andre applikasjoner som er under utvikling.

Palmtelefonen vil være basert på Symbian quartz referansedesign, noe som betyr ¼-VGA skjerm med sylskarpe bilder.

Ettersom brukergrensesmittet skal være det samme som på Palm betyr det at vi får en telefon med trykkfølsom skjerm, håndskriftgjenkjenning og soft-tastatur (lite tastatur på skjermen).

Ericsson og Motorola utvikler tilsvarende løsninger for sine kommende mobiltelefoner.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse