Madonna +MP3

Annonse


Madonna med rekord for nettkonsert

Madonna +MP3«Bare» 2.800 tilskuere var tilstede på konserten i Brixton Park i London. De fikk høre et sett på seks sanger fra den siste CD’en – Music. Madonnas del strakk seg over 29 minutter av den tre timer lange konserten.

I følge Microsofts portal MSN var det tre ganger så mange som hørte denne konserten Live på nett, som da Paul McCartney holdt nettkonsert for ett år siden fra legendariske Cavern i Liverpool. Da ble det registrert om lag tre millioner lyttere.

Det ble også notert lytterrekord da NetAid fikk besøk av 2.49 millioner surfere under en konsert oktober 1999. Da ble det lokket med blant annet Eurythmics og U2 Jewel.

Microsoft direktesendte konserten både som lyd og bilde. Men det var stor forskjell for mottakerne, de som satt på gammeldagse modem måtte nøye seg med bare lyd, mens videokvaliteten beskrives som god for de med raskest forbindelse. Sendingen ble sendt på portalen MSN.

Annonse
Madonna sier at hun forbereder en verdensturne til sommeren.

– Dette var mer et show – som en takk til mine tilhengere – og jeg ønsket at det ikke skulle bli for stort. Så vi ønsket et lokale som tok maksimalt tre tusen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse