Annonse


Ekslusiv og solid Samsung-mobil

Samsung SGH A-100 er innholdsmessig ikke ulik MP3-telefonen M-100. Den har riktig nok ikke MP3-spiller, men ellers er menyene like.

Det som ellers skiller A-100 fra M-100 er utseendet. Mens M-100 er en tradisjonell telefon med flipp-lokk, er A-100 en telefon du bretter sammen på midten. Dermed får du en telefon som ikke er høyere enn 7,9 cm. Det er ca en halv centimeter mindre enn Motorolas lille brettbare (v.3690).

Plast

Det er liten tvil om at Samsung liker å fremstille sin nyskapning som litt eksklusiv. Fargen heter gull, men minner mer om sølv med en svak gyllen nyanse. Men telefonens bakside trekker ned helhetsinntrykket. Denne er i grå/brun plast, det samme som antennen.

Ekstra batteri

En annen god nyhet med A-100 er batteriet. Ikke fordi det varer så fryktelig lenge, men fordi du faktisk får med et ekstra batteri. Dette er til alt overmål et batteri med større kapasitet.

Annonse
Godt å ha på reiser og ellers når du ikke har anledning til å koble inn laderen.

Solid

Telefonen kan virke tander, men den er faktisk svært solid. Etter å ha vært dunket, ristet og tråkket i gulvet med flipplokket åpent er det ingen ting som tyder på at telefonen har fått varige men (se video).


NB! Vidoen er på 11 sekunder, og ca 461 KB (den kan være tung å laste ned på vanlig telefonlinje). Får du ikke opp eller startet videoklippet, kan du laste den ned her på Samsung Video.

Når du hiver telefonen i veggen spretter batteriet av. Dermed reduseres vekten på telefonen, og faren for skader blir mindre (.kaster du ikke telefonen i veggen, sier du?)

Jeg innledet med å antyde at telefonen kanskje kunne være en gaveidé fra Ham til Henne. Men A-100 er ikke noe dårlig gavetips den andre veien heller!
Importør: SENAS
Pris uten abonnement: 4.990,-

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse