Annonse


BodyOffice – tøffere blir du aldri

Barskinger skal ha hår på brystet, oppkneppet skjorte og en king size mobiltelefon dinglende på hofta.
Legger du til en sneip, pilotbriller og bart begynner det virkelig å ligne på noe. Men bare vent – nå kommer sakene som gjør deg enda et hakk tøffere!

Avsikret PDA

For det holder ikke lenger at du ser ut som en trønder og får tårer i øya når noen sier Granada. Skikkelig tøff blir du først når du får dratt på deg skulderhylsteret »Body-Office» fra Berstad Kontor.

Produktet er utført i ekte sort skinn (eller sort kanvas), og har som mål å tilby en praktisk løsning på de problemer du møter når du er ute på jobb. (Så heter det i alle fall i en pressemelding fra produsenten).

Skjult kontor

Body-Office har lommer for Palm, mobiltelefon, handsfree og kulepenn. Hensikten er visst nok at du skal kunne bære alt dette med deg under jakka uten at noe synes.

For oss ekte barskinger er det imidlertid helligbrøde å skjule hylsteret på denne måten. Vi setter opp vårt barskeste Bruce Willis-tryne og bruker hvit skjorte for å få greiene til å synes best mulig. Det får ikke hjelpe at det er litt kaldt å gå uten jakke på denne årstiden. Litt må vi lide for skjønnheten..

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse