Yahoo! Click

Annonse


Yahoo! mot pedofile

Yahoo! ClickAdm. direktør for Yahoo! i Storbritannia, Martina King, vil personlig sørge for å utnevne folk for å luke ut pedofile fra chat-sidene til den populære portaltjenesten, ifølge ZDNet.

En “inspektør” skal få ansvaret for å overvåke de forskjellige tjenestene etter pedofilt innhold, og selskapet lover null toleranse ovenfor pedofile brukere.

Et samarbeid pågår mellom Yahoo! Childnet, Internet Watch Foundation, og politiet, og i samtale med ZDNet sier King at man vurderer å videresende brukerdetaljer registrert i forbindelse med kredittkortinformasjon til politiet når de mistenker pedofile aktiviteter.

Yahoo! har også vurdert å stenge sine chat-tjenester for å eliminere problemet, men har foreløpig vurdert dette som en upassende løsning, da det antas ad pedofile brukerne bare vil flytte sin virksomhet til andre deler av Internett.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse