Annonse


Gi bud på SMS

Nettstedet har allerede en tjeneste for WAP-telefoner.

Den nye varslingstjenesten via SMS (tekstmeldinger) gir både kjøper og selger status på aktive auksjoner, samt melding om nye gjenstander som legges ut for salg.

– Enklere

– Vår oppgave er å gjøre det enkelt for folk å selge sine gjenstander til en god pris, og samtidig gi dem den ekstra spenningen som en auksjon faktisk gir. Med denne tjenesten har vi gjort det enklere for folk å være oppdatert under auksjonen.
Hvis du venter på at spesielle objekter skal dukke opp på GiBud, kan også dette varsles direkte til din mobiltelefon, sier Stian Thrane, markedssjef i GiBud.

ITavisen.no har vært kort innom tjenesten. Vi savnet to ting. At du kunne legge inn bud både via WAP og SMS. Foreløpig er mobiltelefontjenesten fra GiBud bare en informasjonskanal. Det blir straks mer spennende når det også blir en transaksjonskanal – når du kan legge inn bud.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse