Annonse


NRK-kutt rammer nettsatsing

– Vi må gi opp noen enkeltprogrammer, sier kringkastingssjef Einar Førde til NTB/NRK.

Kringkastingssjef Einar Førde ønsket ikke å være konkret om hvilke programmer som ikke vil bli laget. Av de vel 300 stillingene som berøres vil mellom 130 og 150 angå Nyhets- og distriktsdivisjonen, mens resten kommer i øvrige virksomheter.

Skrinlegger planer

Også NRKs Internettsatsing blir utsatt for sparekniven. De nåværende planer skal bli ført videre, men den planlagte satsingen på å bygge det største nettstedet i Norge skrinlegges.

Mandag 18.desember blir en travel dag for NRK-styret. Da skal forsamlingen ikke bare godkjenne, eventuelt forkaste, forslaget til endelig budsjett for 2001, det skal også peke ut en ny kringkastingssjef.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse