Annonse


La din nye PC bli som den gamle

Nå blir det mulig å ta med filer, innstillinger og programmer fra den gamle maskinene til din nyinnkjøpte, i løpet av noen få strakser.

Det er kjedelig når man ikke kan ta med innstillingene fra sin gamle datamaskin når man kjøper en ny. Oftest bruker man mange dager og uker for å personalisere sin nye maskin med alt innholdet man hadde fra tidligere PC.

Kopierer fra Netscape til Outlook

Det relativt nystartede selskapet Detto, stiller på Comdex-messen ut sitt program Duette. Det er et program som enkelt kopierer innstillinger, nettverksinnstillinger, favoritter i nettleseren og for eksempel Diablo II, fra en maskin til en annen.
I tillegg kopieres adressebok, kalender osv.

Under en demonstrasjon på Comdex-messen ble en adressebok fra Netscape kopiert over til Microsoft Outlook. Også Office-filer, grafikk og MP3-filer ble enkelt flyttet over, skriver Computer Sweden.

Annonse
Tanken med programmet Duette, er at man på en enklest mulig måte, skal kunne flytte all informasjon og de innstillinger man er komfortable med til sin nye maskin.

Kommer snart til Europa

Duette er planlagt å komme på markedet ut på nyåret, og retter sitt produkt mot forbrukermarkedet. Nylig sluttet selskapet en avtale med en større PC-produsent, som skal begynne å levere sine produkter med Duette.

Hvilket PC-produsent det er snakk om vil ikke selskapet ut med, men lover at Duette lander i Europa tidlig neste år.

Kommer også for Linux

Inntil videre fungerer ikke Duette på alle typer operativsystem. I første omgang er disse dekket: Windows 95b, Windows 98, og Windows ME, mens en versjon for Linux er under utvikling.

Kopieringen av filene gjøres enten via en spesiell USB-kabel eller via Internett, men flere måter å transportere på skal være under utvikling.

Det eneste uheldige med programmet må være at man fort kan glemme å rydde i maskinen på nødvendig vis. Alle datamaskiner har godt av filopprydding, en ekstra virussjekk osv.

Les mer om produktet og selskapet:www.detto.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse