Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Herlig liten tjukkas fra Ericsson

T20s er ingen vakker telefon. Displayet er lite og trangt, den har utvendig antenne, og den er lettere korpulent (les: småfet). Like vel har den bøttevis med sjarm!

Ericssons friske satsing på å nå ungdomsmarkedet har i år resultert i to produkter. Først var det T2618, som fikk finesser som animerte logoer, fargerike deksler og SMS-WAP (sistnevnte virker ikke i Norge). Men T2618 var for stor til å vekke den store entusiasmen i målgruppen.

Og nå kommer T20s. I motsetning til kjempekladden T2618, er dette en liten kladd. Den måler 10,1 cm på stømpelesten, er 54 millimeter bred og hele 28 millimeter tykk (mer enn det dobbelte av T-28). Dette får den til å minne litt om en håndgranat, uten at vi skal trekke sammenlikningen lenger enn det.

T20 ligger svært godt i hånden, og med sine myke kurver avliver den påstanden om at Ericsson bare kan lage telefoner med »Volvo-look». Designerne skal eller ha ros for at de har klart å gi telefonen identitet, fremfor å forsøke å kopiere konkurrentenes bestselgere.

Menymessig er telefonen en krysning mellom T2618 og R320. I tillegg har den fått Swatch Internet Time (døgnet deles inn i 1000 beats, uavhengig av tidssoner). Videre har den WAP, stemmegjenkjenning, en chat-applikasjon (basert på WAP) og vibrasjonsvarsling.

Telefonen blir nå testet, og vi kommer tilbake med testresultatene så snart de foreligger.

Stikkord: Mobil