Annonse


Herlig liten tjukkas fra Ericsson

Ericssons friske satsing på å nå ungdomsmarkedet har i år resultert i to produkter. Først var det T2618, som fikk finesser som animerte logoer, fargerike deksler og SMS-WAP (sistnevnte virker ikke i Norge). Men T2618 var for stor til å vekke den store entusiasmen i målgruppen.

Og nå kommer T20s. I motsetning til kjempekladden T2618, er dette en liten kladd. Den måler 10,1 cm på stømpelesten, er 54 millimeter bred og hele 28 millimeter tykk (mer enn det dobbelte av T-28). Dette får den til å minne litt om en håndgranat, uten at vi skal trekke sammenlikningen lenger enn det.

T20 ligger svært godt i hånden, og med sine myke kurver avliver den påstanden om at Ericsson bare kan lage telefoner med »Volvo-look». Designerne skal eller ha ros for at de har klart å gi telefonen identitet, fremfor å forsøke å kopiere konkurrentenes bestselgere.

Menymessig er telefonen en krysning mellom T2618 og R320. I tillegg har den fått Swatch Internet Time (døgnet deles inn i 1000 beats, uavhengig av tidssoner). Videre har den WAP, stemmegjenkjenning, en chat-applikasjon (basert på WAP) og vibrasjonsvarsling.

Telefonen blir nå testet, og vi kommer tilbake med testresultatene så snart de foreligger.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse