Annonse


Årets produkter på Comdex

Comdex-messen er et eldorado av nye produkter, og dommere fra Cnet/ZDnet har nå kåret de The best of Comdex.

Trådløs/Mobil

Vinner: nVidia GeForce2Go

GeForce er en bærbar maskin. Med Nvidia GeForce2Go, har man verdens første grafiske prosessenhet (GPU), som gir uendelige muligheter for å skape, presentere å underholde. Maskinen ble lansert i fjor og har allerede mottatt en rekke priser.

Annonse
Fremtidsvisjonen:

Vinner: Tablet PC fra Microsoft

Tablet PC er en tastaturløs maskin. Den skal være en erstatning for dagens bærbare maskiner med en stor LCD-skjerm. Denne skjermen skal du kunne tegne og skrive på, men maskinene vil kanskje ikke kunne oversette skriften til digital tekst. Den vil trolig lagres som grafikk, noe som begrenser nytteverdien.

Beste tjeneste:
Vinner: Ricochet (OmniSky/National Semiconductor)

Forbruker :

Vinner: Gateway Connected TouchPad med Instant AOL.

Touch Pad er utviklet av Gateway, og er ikke en ordinær datamaskin men en internetterminal, og kan kun benyttes til surfing og e-post. Den har mye til felles med den kommende FreePad fra Ericsson, bortsett dra at den kan benyttes til telefoni i tillegg. AOL er ansvarlig for programvaren i maskinen, mens prosessoren er fra Transmeta.

Tjeneste:

Vinner: Ricochet (OmniSky Semiconductor)

Ricochet er en trådløs aksesstjeneste for håndholdte, levert av internettilbyderen OmniSky. Gjør at du kan ta med deg kontoret hvor enn du befinner deg.

Det ble også kåret vinner i klassen forretning og handel, men disse har vi valgt å hoppe over.

Trass i vinnerne ovenfor, var det Sony som har vist frem et produktene, som har tiltrukket seg alles mest mennesker. Deres robothund Aibo har vært en av de store trekkplastrene, og bidratt til lange køer.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse