Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Fiks faks for folk på farten

Synes du det blir for mye styr med e-post, wap og SMS på mobile terminaler? Da kan du kanskje ha glede av en mobil faks for GSM-nettet som bruker papir på «gamlemåten».

Possio PM 70 er en telefaks med de samme funksjonene som enklere faksmaskiner for kontorbruk. Men i stedet for å plugge maskinen til telefonkontakten i veggen putter du inn et Nokia Phonecard 2.0. Dermed kan du ta med deg faksen over alt der det finnes GSM-dekning.

Fordeler

Selv om moderne teknologi gjør det mulig å sende og motta dokumenter direkte fra mobiltelefonen er det fortsatt mange fordeler med en tradisjonell faks. Med denne kan du motta brev, skisser, tegninger, tabeller og alt annet du kan skyve gjennom dokumentmateren på en faks.

Det er særlig for tidskritiske dokumenter at en faks kan være nyttig. Med denne kan du sende håndskrevne dokumenter, signerte bekreftelser og lignende.

Pris?

Importøren av maskinen, Ragnar Haga-Transel AS vil ikke oppgi noen veiledende pris på produktet. De regner imidlertid med at sluttbruker må betale oppunder 8.000 kroner for den komplette pakken.

Da følger Nokia Cardphone 2.0 med, mens festebrakett til bil og 12/24V ladere er tilleggsutstyr.

Stikkord: Mobil