Annonse


Music Superman: Bærbar CD/MP3

Kinesiske Malata Group ble etablert i 1984 og er mest kjent for sine VCD og DVD-spillere. Men selskapet har flere produkter i sortimentet, deriblant trådløse telefoner, satellittmottagere og altså MP3 spillere.

Music Superman MP2000 minner om en ordinær bærbar CD-spiller, og kan selvfølgelig også spille vanlige musikk CD’er. Den opererer på 2 penlightbatterier, og skal i følge produsenten kunne spille sammenhengende i 12 timer fra en CD (ca. 170 låter). I pakken ligger to oppladbare batterier til spilleren.

Spilleren vi prøvde skaffet oss først en del hodebry. Etter å ha satt inn en CD med MP3-filer fikk vi ikke annet tilbake enn opphakkede melodier og øredøvende spraking. Jeg kunne ikke finne noen skader på CD’en, men forsøkte like vel med en ny. Det viste seg å gå langt bedre, og faktisk var det brukbar lydkvalitet i spilleren.

Det er også mulig å ta opp inntil 500 sekunder med tale på MP2000. Dette lagres i et eget flash-minne, og overskrives med det samme du gjør et nytt opptak. Dette er ikke en funksjon for opptak og lagring av musikk, men mer en mulighet for å lese inn korte påminnelser.

Annonse
Bass og diskant på spilleren kan justeres i fem forhåndsprogrammerte stillinger.

MP3-spilleren vi fikk prøve importeres til Norge av selskapet Audio & Video i Kristiansand. Foreløpig er de alene om å selge produktet i Norge, og prisen ligger på 1.795,-.
Det er godt under prisen på en ordinær MP3-spiller.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse