Annonse


USA opptatt av valg, ikke børs

Analytikerne regnet med at faren for nye valgkamputspill som kunne påvirke markedene var over tirsdag.

Cisco som sank i handelen etter børsslutt mandag, hentet seg inn igjen tirsdag. Men hverken Cisco eller Nasdaq-indeksen, der selskapet inngår, greide holde på oppgangen gjennom dagen. Nasdaq-indeksen endte til slutt 0,01 prosent under gårsdagens nivå.

Dow Jones Industrial Average sank 0,23 prosent, og S&Ps 500-indeks endte omtrent uendret.

– Den nye presidenten, enten det blir Al Gore eller George W. Bush, må inngå kompromisser for å få igjennom endringer, sier Merrill Lynch investeringsstrateg Christine Callies til Wall Street Journal.

Annonse
– Vi tror markedsaktørene har slått seg til ro med begge kandidatene og forbereder seg på en delt kongress.

(Origo)

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse