Annonse


Nokia spammet spillere

Minst 13.000 nordmenn deltar det interaktive eventyrspillet Nokia Game.

Spillet startet onsdag 1. november, men allerede før spillet tok til var responsen så overveldende at Nokias SMS-server gikk amok. Serveren spammet deltakerne med meldinger, melder den svenske avisen Aftonbladet.

Problemene fortsatte lanseringsdagen. Første ledetråd i spillet var utilgjengelig for en rekke brukere. Frustrerte svensker som klaget fikk beskjed om at meldingen skulle sendes en gang til og at ledetråden skulle legges ut på Nokias webside.

– Et fåtall spillere ble i løpet av et par timers tid rammet før feilen ble funnet, sier Thomas Jønsson i Nokia Sverige.

Annonse
En halv million mennesker har registrert seg som deltagere i spillet. De norske deltagerne kjemper om en reise til Italia, hvor alle nasjonsvinnerne skal treffes under et større MTV-arrangement over nyttår.

(Origo)

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse