Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Nokia spammet spillere

Spillentusiaster ble nedlesset av uønskede SMS-meldinger da mobilprodusenten Nokia lanserte sitt siste PR-stunt i forrige uke.

Minst 13.000 nordmenn deltar det interaktive eventyrspillet Nokia Game.

Spillet startet onsdag 1. november, men allerede før spillet tok til var responsen så overveldende at Nokias SMS-server gikk amok. Serveren spammet deltakerne med meldinger, melder den svenske avisen Aftonbladet.

Problemene fortsatte lanseringsdagen. Første ledetråd i spillet var utilgjengelig for en rekke brukere. Frustrerte svensker som klaget fikk beskjed om at meldingen skulle sendes en gang til og at ledetråden skulle legges ut på Nokias webside.

– Et fåtall spillere ble i løpet av et par timers tid rammet før feilen ble funnet, sier Thomas Jønsson i Nokia Sverige.

En halv million mennesker har registrert seg som deltagere i spillet. De norske deltagerne kjemper om en reise til Italia, hvor alle nasjonsvinnerne skal treffes under et større MTV-arrangement over nyttår.

(Origo)

Stikkord: Mobil