Annonse


Men kassetten var ikke død…

Mange bruker en kassettadapter for å plugge Discman-en sin inn i bilstereoen, så det høres jo ikke så dumt ut å ha en MP3-spiller med innebygd kassettadapter – eller, rettere sagt, en kassettadapter med innebygd MP3.

Digisette, selskapet bak spilleren, hevder i tillegg at lydkvaliteten på kassettadaptoren i Duo-MP3 er mye bedre enn det du får når du bruker lignende løsninger på Discman.

Naturligvis kan du også bruke vanlige hodeklokker for å høre på musikken, når det ikke skulle befinne seg et kassettdeck i nærheten.

Duo-MP3 kommer med beskjedne 32 MB innebygd flash-minne, som kan utvides til 96 MB, og har i tillegg leser for MMC-kort (MultiMedia Card), hvor du kan lagre mer musikk.

Annonse
Med i pakken følger også RealJukebox programvare, headset, batterilader, og en 18-pins kabel for overføring av musikkfiler mellom Duo-MP3 og PC.

Batteriet som følger med er av typen 12V Ni-MH (Nickel Metal Hybride), og har en oppgitt spilletid på opp til seks timer.

Du finner ikke denne i butikkene enda, men flere nettsteder selger den for omlag $250 – med andre ord en ganske stiv pris hvis du ser på ytelse og spesifikasjoner.

For mer informasjon, se www.digisette.com.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse