Annonse


GPRS-spill entrer arenaen

Nå sa Picofun forsåvidt det samme da de lagde en GPRS-tilpasset versjon av Picofun Football, men Fight Arena skal altså være helt tilpasset den nye teknologien. Fight Arena er et slåssespill, som rett og slett går ut på å ta knekken på dine motstandere. Spillet tilbys kun gjennom operatører som også tar i bruk GPRS (General Packet Radio Service).

Med GPRS er mobiltelefonen alltid koblet opp mot Internett, og Fight Arena benytter seg av dette ved å la deg være konstant tilgjengelig for utfordringer til kamp fra andre spillere- eventuelt kan du selv også sende beskjeder til de du vil utfordre.

Raskere og bedre

Spill over GPRS oppleves også som raskere enn på dagens GSM-nett, noe eksisterende også wapspill dra nytte av.

– GPRS kommer til å innebøre at flere mennesker kommer til å anvende sin mobiltelefon for spill. Gjennom den konstant oppkoblingen, og det faktum at GPRS tillater push.teknikk, kan du når som helst og hvor som helst bli utfordret til å spille – mot hvem som helst, sier adm. direktør Johan Lenander i en melding fra Picofun.

Annonse
I Fight Arena kan du velge mellom 15 forskjellig figurer med sin egne ferdigheter og våpen, inkludert veskesvingende skolepiker og økseglade indianere. Du kan kjempe enten mot datagenererte motstandere, eller andre spillere.

Vill wap-vold

Når du slåss, har du valget mellom tre forskjellig typer angrep. En rekke faktorer er med på å bestemme hvem som vinner kampen, men det grunnleggende prinsippet er enkelt: Et høyt angrep slår et mellomhøyt angrep, et mellomhøy angrep slår et lavt angrep, og et lavt angrep slår et høyt angrep.

Dette stein-saks-papir systemet gjøres mer komplisert ved å ta hensyn til de kjempendes styrke, hastighet og stamina, og tar også høyde for diverse slagkombinasjoner. Etter hvert som du spiller blir figuren din bedre, såvel som motstanderne du møter.

Mer informasjon finner du på www.picofun.com.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse