Bil

Annonse


Drosjene parkerer WAP

BilUtviklingen av wap-løsninger for drosjene har stoppet opp. Både Oslo Taxi og Norgestaxi melder at de prioriterer andre områder enn wap.

– Vi har nedprioritert satsingen på WAP betydelig. Egentlig har vi ikke lenger en klar strategi på wap og bestilling av taxi. Men Vi er opptatt av å kunne finne løsninger der kontakten mellom kunde og passasjer går utenom callsenteret, sier driftssjef Jan Tennfjord ved Norgestaxi til ITavisen.no

– Men det er ikke sikkert at WAP er den beste løsningen på dette.

Pilotprosjekt på is

I november i fjor jobbet Norgestaxi «på spreng» med en wap-løsning. De samarbeidet med Telenor om en wap-løsning, og håpet på å få i gang et pilotprosjekt før jul. Norgestaxi har ikke lenger en klar strategi på WAP og muligheten for å bestille drosje over nettet

Også Oslo Taxi hadde tro på en WAP-løsning for ett år siden. Nå ligger det nede.
– Vi prioriterer det viktigste, sier adm. direktør Jan Bekkevold i Oslo Taxi – Og etterspørselen etter WAP-tjenester har vært liten.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse