Panasonic GD92

Annonse


Panasonic GD 92

Panasonic GD92

GD-92 har vært omtalt som profftelefon, og kunne kanskje ha vært testet i denne klassen. Når vi plasserer den i erfaren-klassen er det først og fremst fordi telefonen ikke har IR-port, og skal du bruke den til datatoverføring er du derfor avhengig av tilleggsutstyr.

Telefonen er utseendemessig ikke ulik tidligere modeller fra Panasonic, og på bilder er de til forveksling like. Det er når du ser telefonen i virkeligheten at det går opp for deg hvor liten den egentlig er. Riktig nok strekker den seg hele 118 mm, men den er så slank og smal at den hører til de minste telefonene i markedet.

E-postleseren kan settes opp til å laste ned en hvilken som helst POP3-konto. Begrensningen i nedlasting går ved 800 tegn, og du kan hente inntil 40 meldinger før telefonen sier stopp.

Annonse
Det er også mulig å skifte farge på lyset i displayet. Fargene er gul (i virkeligheten nærmest rød), grønn og blå.Disse fargene kan knyttes til ulike grupper, slik at du ser om anropet er fra jobben, venner eller svigermor…

Ellers har telefonen en kraftig høyttaler som gjør det mulig å bruke telefonen som høyttalende handsfree-telefon. Lyden er faktisk så god at du kunne ha brukt løsningen som handsfree i bil, om det ikke var for at du må fikle litt med telefonen for å få skrudd funksjonen på.

 • Her kan du finne telefonen som passer best for deg.
 • Oversikt over de billigste, letteste, beste…

  +
  E-Post, dualtone, Høyttalende funksjon. Minijack standardplugg for bærbar handsfree. En av de aller beste menyene vi har sett til nå. Taleopptak.
  Stiv pris. Den lange spisse antennen sitter utsatt til. Mangler WAP.

  Testkriterier Oppgitt Målt Snitt Vekttall Karakter Poeng
  Taletid med standardbatteri 3 t 30 min 3 t 52 min 3 t 41 min 6 4 24
  Lyttetid (standby) med standardbatteri 160 t 172 t 166 t 8 6 48
  Vekt med standardbatteri 77 g 76 g   7 6 42
  Design (Display, taster, form, antenne, belteklips) 9 5 45
  Brukervennlighet (Menysystem og funksjonstaster) 9 5 45
  Teknisk kvalitet (radiofølsomhet) 5 6 30
  Størrelse 77 cm3 8 6 48
  Tekniske finesser 7 5 35
  Skjerm 9 5 45
  Tilleggsutstyr 6 5 30
  Veil. pris inkl. moms 3450 kr. 6 4 24
  Infrarød
  nei
   
  Datamuligheter
  ja
   
  GSM 1800 (dual band)
  ja
   
  GSM 1900 (USA)
  nei
   
  Kategori (Start, Erfaren eller Proff-telefon)
  Erfaren
   
  Resultat 416

  Alle telefoner ITavisen/Telecom Revy tester plasseres i en av kategoriene Start, Erfaren eller Proff, avhengig av hvilken type bruker telefonen primært passer for. Vi gjør oppmerksom på at poengsummer ikke er sammenlignbare på tvers av disse kategoriene, ettersom testkriteriene er vektlagt forskjellig. Ønsker du å bestemme selv, prøv vår funksjon for å finne telefonen som passer best for deg.

  Annonse


 • Annonse


  Annonse


  Annonse