Annonse


Handler spill som aldri før

Verken PlayStation 2 eller konkurrentenes utfordrere er ennå kommet i salg i Storbritannia. Likevel går salget av dataspill som en lek.

Kjøpslysten kommer overraskende på spillprodusentene, som trodde kundene ville vente på de nye spillmaskinene.

Den kanskje mest etterlengtede av dem alle, PlayStation 2, lanseres i Europa 24. november. Microsofts første spillkonsoll, X-Box, kommer ikke før neste høst. Likevel er enorme 19,2 millioner spill solgt i løpet av årets første 39 uker. Det er 17 prosent mer enn samme tid i fjor.

Fem av årets titler har passert et salg på 300.000 enheter – inkludert “James Bond: Tomorrow Never Dies”, “Pokemon Red” og “Gran Turismo 2”, viser tallene fra bransjeorganisasjonen European Leisure Software Publishers Association (ELSPA).

Annonse
– Dette er fantastiske tall, sier leder for ELSPA Roger Bennett til Financial Times.

(Origo)

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse