Annonse


Visor Prism – årets julegave?

Det tok nesten et år fra Handspring Visor ble introdusert i USA til en norsk importør klarte å få inn enheter for salg.

– Det europeiske markedet blir nedprioritert, sier Bjørn Nymoen i Ide Data, nettbutikken som har enerett på salg av Handspring-maskiner i Norge.

Kommer likevel

Ide Data hadde først fått beskjed fra Handspring om at de ikke ville sende sin første PDA med fargeskjerm, Visor Prism, til Norge før langt etter nyttår. I USA er både Visor Prism og Visor Platinum allerede ute på markedet.

Men gladmeldingen kom et par dager etterpå, da Handspring kunne fortelle at de likevel hadde satt til side begrensete partier for det norske markedet, og ville sende de av gårde mot slutten av november.

Annonse
Kostbar glede

Med en prislapp på 5 700 kroner blir Visor Prism den dyreste Palm OS-maskinen på markedet, men det finnes sikkert PDA-fantaster der ute som mener 65 536 farger og en 33 MHz prosessor er verdt et par ekstra tusenlapper.

Visor Platinum er en slags turboversjon av Visor Deluxe (uten farger), og vil bli solgt for 3550, melder Ide Data. Platinum havner da i samme priskategori som fargemaskinen Palm IIIc.

– Vi har svært gode avtaler med produsentene, men for de nyeste modellene må kundene av og til vente lenger enn vi ønsker, sier Nymoen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse