Annonse


Tamagotchi møter The Sims?

I Lifestylers skal du ta rollen som en innbygger i en virtuell by. Når spillet starter bestemmer du hva slags livvstil du har lyst til at din lille Lifestyler skal føre, om han for eksempel skal være en storflørter, en skikkelig nerd, eller rett og slett en irriterende plageånd.

– Lifestylers er mer enn bare et spill for mobilt Internett. Det er en virtuell møteplass der deltakerne omgås med hverandre, sier adm. direktør Johan Lenander i en pressemelding fra Picofun.

Hvem er den største nerden?

Spillet går ut på å gjøre ting og å kommunisere med andre spillere på en måte som på best mulig måte stemmer overens med den livsstilen du har valgt. Spiller du en Casanova får du for eksempel flere poeng av å være på sjekker’n enn av å sitte hjemme å se på TV (som gir masse poeng hvis du spiller Couch Potato).

Og så er det naturligvis til en hvert tid om å gjøre å ha mest mulig poeng plant alle spillerne som kjører samme livsstil. Gjør du oppsiktsvekkende ting, kan du bli en slags virtuell kjendis i spillet f.eks gjennom oppslag i Lifestyler-avisen.

Annonse
– Digital kommunikasjon har blitt til en måte å omgås hverandre på, og særlig ungdommer ser på online-aktiviteter som noe man gjør sammen, sier Lenenader. Lifestylers skjermbilde

Også for brudorna

– Vår hensikt med spillet har hele tiden vært å utvikle et mykere spill som også vil appellere til kvinner. Lifestylers er et skikkelige vanedannende spill som ikke bare er tilpasset den tradisjonelle dataspilleren.

Picofun og Lifestylers finner du på wap.picofun.com.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse