Annonse


NetCom forbedrer wap-tjeneste

Gelon.net lagde en av de aller første wap-emulatorene (wapalizer) som kom på Internett. Nå har NetCom integrert deres teknologi på sin websted for wap-lenker og tjenester: www.netcom.no/planit.

Dermed er NetCom i ferd med å innhente forspranget til konkurrenten Djuice.no (Telenor), som ble tildelt Gullwappen 2000 i klassen beste wapportal.

Lovende takter

Førsteinntrykket bærer bud om lovende takter fra NetCom. Mer funksjonalitet er lagt inn i nettstedet. Men vi er usikre på om det er blitt mer brukervennlig av den grunn…

Likevel skal NetCom ha ros for å øke innsatsen.

Annonse
NetCom lenker nå til både innholdsleverandørenes hjemmeside for Internett (html) og for wap (wml). Mobiloperatøren mener det har en merverdi for brukerne når PlanIT fungerer både som webportal og portal for å sette op wap.

Overvåke web

En ny tjeneste er muligheten for markedsovervåking. Med Cyberwatcher kan brukerne markere felter på innholdsleverandørene sin hjemmesider og få melding når det dukker opp nye nyheter, aksjekurser, nye spill fra NetCom og så videre.

NetComs web-tjeneste for wapbrukere. PlanIT, krever registrering, men er åpen for alle. Adressen er http://www.netcom.no/planit. På NetComs waptjeneste kan du utnytte dette til å lage dine egne lenker, men du kan også bruke en anonym innlogging og få tilgang på en generell meny på http://wap.netcom.no/. NB! Husk siste slashen «/» når du tater inn lenken (URL) på waptelefonen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse