Annonse


Flere ordbøker til Palm

Tucows har oppdatert sine sider med fem nye ordlister til Palm. Kjekt å ha for hånden når du er ute på reise, i alle fall om du skjønner engelsk. De nye ordlistene er på tysk, italiensk, rumensk, polsk og portugisisk.

Noen norsk ordliste ser det ut til at vi må vente på, men henvender du deg direkte til produsenten kan du få en svensk versjon for ca. 500 kroner.

Fullversjonen inneholder ca. 400.000 ord og setninger (hvor mange ord trenger du egentlig på ferieturen), og når du først har installert ordlisten kan du oversette både frem og tilbake mellom engelsk og språkversjonen du har valgt.

Forutsetningen for å bruke programmet er at du har Palm OS 3.0 eller nyere, og at du har minst 1,2 Mb ledig minne. Har du bare 1 eller 2 Mb minne i maskinen kan du laste ned en ”lettutgave” som ikke krever mer enn 650 kb ledig plass. Denne versjonen har ca 250.000 ord og setninger. Forhåpentlig består denne versjonen av de ordene og uttrykkene du bruker oftest.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse