Annonse


Her er Citizens mini-Visor

Citizen og Handspring har jobbet med å utvikle en liten mini-versjon av Visor, hvor du kan ha dine viktigste data eller programmer.

Den lille Citizen-dingsen setter du inn i Springboard-porten på Visor, og så synkroniserer du altså det du skulle ønske av avtaler, adressebok og notater, e.l.. Så kan du ta med deg din lille Citizen i vesken, i brystlommen, eller henge den rundt halsen.

Ta med ut på byen

Allerede før sommeren kunne Handspring vise frem en prototype av Citizen-modulen, som ikke var stort større en ca. 5 x 5 x 1 cm (dette har vi IKKE målt, kun omtrentlige mål). Den lå svært godt i hånden, og var absolutt liten og praktisk nok til at man kan ta den med seg hvor som helst.

Ifølge CNET har Handspring enda ikke bestemt seg for når produksjonen av mini-Visoren skal starte, eller hva den skal hete.

Annonse
Da Wapland.no ble introdusert for Citizen-prototypen i mai hadde den produktnavnet Kidz påskrevet, men det er lite trolig at dette blir navnet på endelig modellen.

Men vil det lykkes?

Citizen har tidligere prøvd seg med lignende produkter for PC, under navnet Rex, og som synkroniserte med PC. Den solgte ikke til forventningene, og det ble klaget på at den var for dyr og hadde for liten skjerm.

La oss håpe at Handspring og Citizen klarer å presse prisen ned på et fornuftig nivå – Springboard-modulene er jo ikke akkurat kjent for å være billige…

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse