Annonse


Ny telekom-nettpublikasjon

I forrige uke la papiravisen Telecom Revy om layout og byttet navn til ukeavisen Telecom. Denne uken får ukeavisen Telecom en tilstedeværelse på Internett gjennom businessnettstedet telecom.no.

Bakgrunn på papir – nyheter på nett

– Den spennende fremtiden telecombransjen er på vei inn i må dekkes både i det korte og det lengre perspektiv. Nettstedet Telecom.no skal stå for den daglige nyhetsdekningen, som en ukeavis ikke kan følge opp i en bransje med så rask endringstakt som vår, sier ansv. redaktør Arne Joramo.

Joramo lover en utvidelse av både innhold og funksjonalitet på nettstedet.

Redaksjonelt vil det samme teamet som står bak ukeavisen Telecom også lage nettstedet telecom.no, men planen er at staben etter hvert skal utvides.

Annonse
ITavisen.no på egne ben

Opprettelsen av telecom.no betyr samtidig at de tidligere så nære båndene mellom papiravisen Telecom og ITavisen.no løses opp. Sistnevnte publikasjon har i dag en egen dedikert redaksjon. Men fortsatt vil det være noe stoffutveksling.

– ITavisen.no vil utvikles er et selvstendig nettsted med nyheter, produktomtaler og tester for teknologinteresserte forbrukere, sier nyutnevnt ansv. redaktør Arnt Sommerlund i ITavisen.no.

Les mer om på telecom.no.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse