Annonse


100MB gratis mobil-mail

– Runbox Mail Manager konkurrerer med Outlook, og i tillegg gir vi deg gratis on-line lagring av all posten din og videresending via SMS, sier Hans Jørgen Lysglimt i Runbox.com.

Runbox sjekker regelmessig dine eksisterende mailkontoer (POP), og henter ned posten til din personlige 100MB store webkonto. Her kan man organisere posten i mapper og videresende som ønsket. Du kan også be om varsling via SMS når det er kammet nye meldinger.

Mobil box

I tillegg til å være en web-basert e-post administrator, kan du også få tilgang til en nedstrippet mobil versjon av Runbox, som gjør at du kan få tilgang til all posten din via PDA-er og mobiltelefoner. Men ikke på wap.

– Mobile Runbox er en webmail-applikasjon som du kan nå med en hvilken som helst HTML-leser, for eksempel på en Nokia 9110. Vi har foreløpig ikke laget en wapløsning, men vi jobber med det, sier Lysglimt.

Annonse
Ut i verden

I tillegg til å tilby administrasjon av e-post for private brukere, har Runbox også ambisjoner om være leverandør av e-postløsninger for portaler, operatører og ISP-er.

– Vi har allerede laget en skreddersydd versjon av Runbox for Liberty Surf, og har store forventninger internasjonalt, sier Lystglimt til Waland.no.

Runbox.com AS har seks ansatte, og jobber med Linpro AS som utviklingspartner.

Runbox Mail Manager finner du på www.runbox.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse