Annonse


Everyday.com Norge med 100 000 medlemmer

Everyday.com er gratisportal med vekt på underholdning, kommunikasjon og handel.

– Hver dag blir det registrert omkring 400 nye medlemmer, sier daglig leder for Everyday.com Norge, Vegard Tronhus. Etter programme sier han seg svært godt fornøyd med at Everyday.com etter hans mening har har utviklet seg til en av de mest betydelige portalene i Norge.

Registrerte medlemmer får tilgang gratis e-post, gratis sending av SMS-meldinger, adressebok, dagbok, personlig varslingstjeneste og horoskop

Everyday.com melder at de nå er etablert i 12 europeiske land og er den største paneuropeiske nettportalen. Selskapet har passert 1.000.000 medlemmer totalt. Everyday.coms eies er Modern Times Group og Tele2, med 50 prosent hver.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse