Annonse


– Nokia og Ericsson vil tape

– De ledende produsenter av 3G-håndsett vil ikke være de eksisterende ledende mobilprodusentene. Jeg vedder på at det ikke vil være verken Nokia eller Ericsson. Asia vil overta, med produsenter som samsung, Panasonic og Sanyo, sa Carney på GSM Associations møte i Montreux nylig.

PDA-ene vinner

I følge nettavisen Total Telecom fikk han støtte for dette synes fra formannen i GSM Association, Jim Healy. Han mente at siden dagens mobilgiganter har hatt et fokus på å lage vanlig GSM-telefoner (2G), så har det åpnet muligheter for konkurrenter å lage 3g-produkter.

– Dagens markedsledendere har sittet på sine laurbær og skapt et tomrom i markedet som andre selskaper har kunnet fylle, sa Healy.

Han sa videre at PDA-selskaper som Palm, Handspring og Compaq hovedsakelig vil være de som tjener på at dagens mobilselskaper ikke klarer å møte operatørenes behov.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse