Annonse


Flere fremtidsmobiler fra Panasonic

En av dem er denne MP3-telefonen, som utnytter rask forbindelse med Internett for å laste ned og spille av musikkfiler. Telefonen er utstyrt med et stort grafisk display, der du får full oversikt over spilletid artist osv, i tillegg til en grafisk fremstilling av nivået i ulike frekvensområder.Panasonic WCDMA

Foreløpig har vi ikke fått noe annet navn på telefonen enn SD Voice, og det er heller ikke kommet opplysninger om hvilke andre spesifikasjoner telefonen har.

WCDMA

Telefonen WCDMA er nok tiltenkt fremtidens raske nettverk, ettersom den er utstyrt med kamera og billedskjerm. W-CDMA er for øvrig en standard for kommende CDMA-nett der signalene sendes i 5MHz båndbredde (Wideband Code Division Multiple Access) kjent her hjemme som 3G.Panasonic SD Voice

Men selv om 3G omtales som bredbånd på mobiltelefonen går det nok ennå mange år før vi får overføringshastigheter som gjør det mulig å sende skarpe tv-bilder til telefonene. Men videooverføring slik vi har sett det på PC med ISDN-forbindelse skulle være fullt mulig. Det holder kanskje på en mobiltelefon?

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse