Annonse


Start.no med rask søkemotor

– Start Network ASA lanserer i dag verdens beste søkemotor i Norge, Start.no søk, http://sok.start.no/, heter det i en melding.

Nå er det andre norske sider som har tjenesten Google på sine sider. Men det som er nytt er at brukerne kan lagre egne søk til senere bruk.

– Gode søketjenester står mer og mer sentralt for nettbrukerne og med Start.no søk vil de få et nytt og svært kraftig verktøy. Teknologien bak det nye søket sørger for at resultatene kommer svært raskt opp samtidig som resultatene er mer relevante enn hos andre søkemotorer, sier bibliotekar Sissel Jerve, ansvarlig for søketjenestene på Start.no.

Google har vunnet en rekke priser og er nylig kåret til verdens beste søkemotor av PC Magazine. Den patenterte PageRank-teknologi sørger alltid for relevante svar selv om Google har indeksert over en milliard websider.

Start Network har i dag over 200.000 registrerte medlemmer.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse